05012025 Kocaeli gebze de oturanlar belediyenin ücretsiz aile terapisi, psikolog, diyetisyenine vs giden var mı özellikle aile terapisine gidip memnun kalan iyiki gitmişiz diyenler bilgilendirir misiniz 🌸
aslihan_ 05012025 İlyasbey sağlık merkezine gidebilirsiniz orda yardımcı oluyolar ben gebelik kursuna gidiyorum oraya
05012025 glcnylmzeskin Gebzedeki çarşıda çamlık parkının yukarısında ama hiç hizmet alıp memnun kalan var mı diye merak ettim çok istiyorum ama ücretsiz olan ne kadar iyi olabilirki diye düşünüyorum 🥲
sek_kahve 05012025 öyle düşünmeyin. Ben Gebze değil ama kayseride baya uzunca süre psikolojik danışman hizmeti aldım belediyeden. Çok da memnun kaldım. Onlar birer memur öyle düşünün, ha hastane bünyesinde ha belediye. Aynı şey sayılır
05012025 sek_kahve ya malesef böyle konularda eşleri zor ikna ediyoruz zaten hani gidince saçma sapan bir duruma düşeriz bu sefer başka aile terapisine de gitmeye ikna edemem diye korkuyorum. O yüzden memnun kalan olmadıysa hiç gitmeyelim biraz durumu zorlar ücretli başka bir terapiste gideriz ama buna ikna etmem daha zor olur o yüzden ilk belediyeyi denemek istiyorum 🥲
sek_kahve 05012025 eşler zaten zor ikna olur, ben de ilk eş terapisi diye niyetlendim ama sonra baktım adam dalga geçecek falan dedim seninle mi uğraşıcam ben ihtiyaç duyuyorum dedim ve kendim gittim 😅 ilk bireysel olarak gidebiliyorsanız kendiniz bir deneyimleyin isterseniz
05012025 sek_kahve bizim ikisine de ayrı ayrı ihtiyacımız var bu kesin 🥲 bende ilk kendim gitsem diye düşündüm ama delirtenler dışarıda delirttikleri içerde misali olmasın ikimizde gidelim sonra gerekirse ben tek de gitmek isterim zaten. Randevu aldım umarım bizde sizin gibi memnun kalırız 🌸