sleepnessnami narinlik merkez mi? Hastane var evet. Çok çok bir şey beklenecek bir il değil ama merkez iyidir.
Fundayavuz narinlik fazla bi bekletmeyiniz yoksa gayet sakin huzurlu bi şehir bende yaşıyorum çocuklar işin olanak var hastanesi gayet güzel yemi yapıldı zaten cafe vs şuan baya gelişti tek eksiği avm yok oda bi saat uzaklıkta Trabzon da var genelde oraya gidiyoruz 🥰hayırlı olsun
ada00 narinlik eşim Gümüşhaneli😅😅 insanları çok yobaz tabi herkes değildir ama genel öyle çok soğuklar pek açık giyenen vs yok giysende tuhaf bakarlar rahatsızlık olursun yani en son 2021 gittim aman Allah yolumuzu düşürmesin hiç sevmiyorum ama iş yönünden rahat sıkıntı asla yaşamazsınız
narinlik sleepnessnami daha belli değil merkez mi ilçe mi Aşkında pek bir şey lstemiyorum Adana pozantı da hiç bir şey yok
sleepnessnami narinlik hemen hemen her ilçede hastane olanağı iyi Şiran kelkit çocuk doktorları çok iyi sıra durumu yok randevu olmadan bile bakarlar. Pastane market gezilecek yerler vs var. Çok bir beklentiniz yoksa sakin bir şehir.
pptya07 Şiran ilçesinde görev yapmıştık biz memnun ayrıldık hatta biz görev yaparken batıydı biz tayin gördükten sonra doğu oldu doğu olarak yapılabilecek en rahat ilçelerden. hastaneside iyidi zaten orda çalışıyordum bende hakkınızda hayırlısı olsun
Esmaoren61 pptya07 bizde tercih yapacağız şiran listede var sizce nasıl bir yer merkeze ne kadar hastanesi vs iyi mi bilgi verirseniz çok memnun olurum 🥰
pptya07 Esmaoren61 80 km kadar vardı yanlış hatırlamıyorsam ama yolları iyiydi küçük bir ilçe hastaneside gayet iyidi çocuk doktoru vs vardı fazla sosyallik yok tabiki ama en azından trabzona yakın sonuçta