hepbahar123 Bu site güvebilir mi arkadaşlar. Eşim oğluma akülü araba almak istiyor bu siteden gönderim yapılacakmış galiba . Parayi hemen yatırmak mi gerekiyor yoksa kargo geldikten sonra mı ?hic bilgim yok eşim sorar mısın dedi🫡
Temizlikperisi hepbahar123 ben ordan çok şey aldım yani geliyor kaliteli bide güvenme olmuyorsa kapıda ödeme yapın
kursatmommy hepbahar123 biz telefon bile almıştık 80 bin civarıydı bi sorun yaşamamıştık faturalı korunaklı gelmişti
nnoktaa hepbahar123 havuz sistemi oluyor genelde bu tarz sitelerin. Kargo elinize ulaştığında memnun kalmazsanız iade edebiliyorsunuz.
Seyma2534 hepbahar123 siteden alıcaksanız güvenilir ama biri size link atıp PTT avm üzeri ödeme yapın derse sakın yapmayın dolandırıcı
hepbahar123 nnoktaa biz de bunu düşündükama dolandıricı muhabbetleri de dönünce korktuk birsz sağ olun
hepbahar123 Seyma2534 site üzerindeki ilanları gönül rahatligıyla alabiliriz o zaman. Sadece link atılırsa almayacaz yani öyle mi
hepbahar123 Seyma2534 eşim netten baktı isterseniz ptt avmye yükleyeyim ordan siparis olusturun demiş linkden bahsetmemiş
Rabiiul hepbahar123 bende kızıma schafer dan ek gıdası için tencere seti almıştım güzel gelmişti ama neden ordan alıyorsunuz acaba bir sorun olsa muhatap var mı ne kadar alakalılar bilmiyorum 🤷♀️ İstanbul’da oturuyorsanjz Aksaray köprü altına bakın
hepbahar123 Rabiiul internetten bakmış eşim isterseniz oraya yükleyeyim ordan alın demiş o yüzden acaba dolandirci mi dige düşündük korktuk ben de ott avm hic kullanmamistim
aliecem hepbahar123 benim olduğum köye sadece PTT geliyor mecburluktan pttavm kullanıyorum ürünleri gayet iyi geliyor fakat bı tık pahalı diğer sitelerden ben bazen kapıda ödeme bazen kartla alıyorum senelerdir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım guvenebilirsiniz
hepbahar123 aliecem o zaman oraya yükleyknce yüklü olan şeylerden alabiliriz . Link derse bize o zaman dolandirici olabilir . Internetten bakmis ptt avmeye yükleyeyim isterseniz ordan satjn alin demis
Duyulurum aliecem tam tersi daha uygun oluyor fiyatlar, aynı ürün farklı fiyatlarda da olabilir ona da dikkat edin
Kisirvetursu hepbahar123 ven 3 kez alışveriş yaptım ama 2 si cok gecikti doğru düzgün bi muhatap yok 1 tanesini iade edecektim 1 ay sürdü müşteri hizmetleri ilgili değil ama fiyat olarak uygun
hepbahar123 Kisirvetursu bize de oraya yükleyelim ordan satin alin vs vs bir seyler demiş esime . Ama link atayim vs dememiş yükledikten sonra biz oradan bakıp alabiliriz o halde
Kisirvetursu hepbahar123 kesinlikle linkten almayın kendiniz siteye girip hulyp alın ve kapıda ödemeli yapın mutlaka
Dertliana hepbahar123 Link atarsa size o linkten almayın, satıcı ismi neymiş onu öğrenip kendiniz PTT avm sitesinden girip satıcıyı aratın