beybitolat Kızlarrr günaydınn😍 oğlum 4 ay 12 günlük dünden beri tam tur dönmeyi öğrendi uykusunda bile dönüyo🫣ama şöyle bişey var döndükçede bacaklarını sürtüyo emeklemeye çalışıyo ve gidemediği içinde ağlıyor 😂 ne zaman emekler tahmini ya
Aselinannesi0655 beybitolat benim kızım 6 aylıktı emekledigin de şuan 10 aylık ve 2-3 adım atarak yürüyor. Zor bi süreç ya çok erken oldu bizim aşırı yorucu
pogacayanaginannesi beybitolat maşallah 🫶🏻 benim kızımda erken döndü 3. Ayda sağa döndü ama hala sola dönemiyor yeni yeni dönme çabasında ve yüz üstü gelince popişini havaya kaldırıp ileri gitmeye çalışıyor ama geri gidiyor şuan 6 ay 18 günlük 😀
beybitolat badekuzeyguneyldz sürekli egzersiz yaptırıyodum evet bayadır sadece yana dönüyodu dünden beri tam tur dönüyo ve kolunuda altından kurtarıyo
badekuzeyguneyldz beybitolat bende arada bi dönderiyorum 4 ay 15 günlük. Elini emmek şu aralar favorisi o yüzden dönmeye çabalamıyor birde sürekli kucakta 3.çocuk olunca herkes sevmek istiyor 😂
Aselinannesi0655 beybitolat benim bi kızım daha var yani erken olmasının sebebi ablası. İlk kızım da 10 aylık yürümüştü 🧐 tek olunca bende aşırı heyecanlıydım sonrası biraz koşturmalı. Saglıcakla çiçekli yollarda koşup yürüsünler inşallah
beybitolat pogacayanaginannesi maşallahhh sizinkinede🥰🥰 bizimkide boşa sürtünüyo inşallah bian önce gider 😂
beybitolat Aselinannesi0655 aminnn hepimizin evladı inşallah🥰🥰🥰🥰 bende koşuşturmaya girimde belki biraz zayıflarım😂
beybitolat Aselinannesi0655 hahshshshshhs valla kilo neysede göbek gitmesi gerek kıyafetlerimin bu sene yoksa hepsini anca dolaptan izlerim😂