Ssssraa 8 aylık olmak üzere bebğim ve üç gün önce hafif hırıltı arada öksürükle doktora gittik 3 günlük antibiyotik verdi ama geçmedi. Tersine hırıltı iyice arttı öksürük de akabinde arttı birde boğazda kuzarıklık vardı geniz akınsıtıyla beraber. Burnu da akmaya başladı hapşırık da eşlik ediyor yarın dokrora götüreceğim tekrar ama üç gecedir hiç uyumuyoruz çok fena tükenmiş durumdayım evladımda öyle kaldıramıyor bedeni sürekli baygın bir halde 🥺 neler yapabilirim bronşitten korkuyorum ama ateşi yok vicks falan geldi aklıma ama zararları da var bilemedim. Ne zaman geçer yaşayan var mı çok kötü durumdayız😞
Ankarali Ssssraa dilimli elma, rende zencefil, tarçın, bi kaşık anason kaynattim cezvdede sonra ıhlamurun üzerine koyup demledim ıliyinca pekmez döktüm içti kaşıkla çok severek. Bir günde toparlandı faydası oldu şükür siz de yepin mutlaka
Morkekik Ssssraa lütfen vicksi gögsüne falan sürmeyin. Allah korusun evlerden ırak ölümle sonuçlanan bir haber okudum. Bizmde öyleydi oğlum 5 tane iğne yedikten sonra toparladı. Geçmiş olsub
Saripapatyaannesi34 Ssssraa geçmiş olsun evinizi sürekli havalandırın ve sakın çok sıcak yapmayın bebekleri soğuk değil terlemek hasta eder genelde ıhlamur içirin çok iyi geliyor
cansuberrin Ssssraa mustela nın chest rub kremi var vicksten daha güvenli burun kenarlarına göğsüne sürebilirsiniz oda rahatlatıyodu çok geçmiş olsun
asyamoms Ayaklarının altına limon sürmek iyi geliyormuş C vitaminini vücut oradan daha iyi alırmış birde evinizi sık sık havalandırın geçmiş olsun inşallah
Ankarali Ssssraa yok olmuyor ben de sürekli yapıyorum 7ayliktan beri yapıyorum şuan 8ay 24 günlük. Çok tereddüt edersen kendin iç o da sütünden alsın
MHMA Ssssraa Ihlamur dışında bitki çayı önerilmiyor. Yatağının baş tarafını biraz kaldırın odanızı nemli tutun kaloriferlerin üstüne ıslak bez koyabilirsiniz. Yatağının baş ucuna soğanı 4 e bölün onu koyun. Burnu tıkanınca hemen açın.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Soğuk buharı direk tutun aşağıya inip tekrar havalanması halıdaki tozu kaldırıyormuş bilginiz olsun
Ps06 Sürekli burnunu çekin hırıltı içinde sürekli kucağınız da sırtına yukardan aşagı elinizle sırtına vurun o balgamı söker sürekli yapın ama o haraketi ayağının altına gece yatar ken viks sürün yanlız Bebek vikisi öksürüğü alır rahat uyur burnunu ne kadar çok temiz lerseniz o kadar iyi calpol agrı kesici verin 3 defa sakinleşir ayağının altına gündüz limon 🍋 süren bide banyo yapsın iki günde bir