hulyacam Oğlum 11 aylık. 36.7 çıktı ateşi. Ama elleri ayakları başı normalden sıcak. Ateş geliyorum mu diyor kızlar ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım? Dipnot; 3 gündür gözlerde çapaklanma var damla kullanıyoruz. Burnu genzi dolu çekiyorum sürekli
babyboy_35 hulyacam dikkatli ol benim bebeğimde öyle başladı gerçekten 3 gün 3 gece ateşler içinde yandı sonra şimdi bana bulaştı yeni toparlamaya çalışıyoruz tavuk suyuna çorba yap sarımsaklı felan o iyi geliyor ilik suyuna çorba yap bağışıklığı dinç tutsun inşallah bir şeyi yoktur 38.5 geçerse diş değildir bilginiz olsun bizim 39.5 lara dayandı ateşimiz
ars9824 hulyacam benim bebeğiminde değişiyor 36,5-37,5 arası gecede uyumadık diş diye düşünüyorum ensesinde kulaklarında var ateşi oralar biraz daha yüksek çıkıyor 37,3 falan
hulyacam babyboy_35 yaptım bugün organik tavuklu çorba içine zerdeçal karabiber limon içirdim. Alerjik midir nedir göz çapaklanması ile başladı. Doktor boğaza sıçramış dedi. Zaditen calpol falan verdi. Ay daha kötü olmaz inşallah yaa
Birkimseee hulyacam gözünün çapağina bir şey vermedi mi ya bizim de uzun süredir var göz doktoru kirpikten dedi çocuk doktoru damla vermedi
hulyacam Birkimseee netira verdi bir hafta kullan dedi. Gözleri gerçekten geçti. Ama bayağı çapak kustu sabahları yapış yapıştı. Doktora gittik göz nezlesi dedi. Boğaza sıçramış dedi. Zaditen bir de bağışıklık güçlendirici damla verdi. Şuan iyi gidiyoruz. Ateş yükselmedi