EsilaMiracAyazEren_Moms Şu forumda yorum veya beğenileri anlık olarak bildirim alsak sizce de daha iyi olmaz mıydı ? Moderatörlerin veya yöneticilerin acaba bununla ilgili çalışmaları var mıdır ?
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala EsilaMiracAyazEren_Moms yorum veya beğenileri anlık olarak bildirim alsak Zaten öyle değil mi 🤔 anlamadım 🤷🏻♀️
NariNariKiminYari EsilaMiracAyazEren_Moms bazen verilen cevapları bile göremiyorum düşmüyor. Yorum atarken çifter çifter gidiyor o kadar çok problem var ki bunlar çözülsede okey bence
barbiee_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sosyal medya isimleri paylaşılmıyor onlardan örnek verdim normal mi onaya düşüyor ?
EsilaMiracAyazEren_Moms NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uygulamaya girmeden gelen yorumu göremiyoruz ya hani ondan bahsediyorum. Hani şöyle olsa mesela ….. kullanıcı size yanıt verdi falan şeklinde
EsilaMiracAyazEren_Moms leylaaksuu aynen, bende bunun için bir çalışma var mıdır onu merak ettim açıkçası
EsilaMiracAyazEren_Moms NariNariKiminYari evet işte hani her bildirimi ayrı ayrı alsak, wp, fb, ig gibi anlık bildirim yani
EsilaMiracAyazEren_Moms NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sizin dediğiniz blog veya bebekle ilgili bilgiler falan onların bildirimi geliyor. Ben forumda yapılan yorum beğeni vs. Bunlar içinde anlık bildirim alsak diyorum
metemom_ denizalismom canım biri bana postta cevap verince bildirimleri bazen görünüyor bazen görünmüyor neden bilginiz var mı
LezizeNine EsilaMiracAyazEren_Moms ben anladım seni aynı wp insta gibi bildirim gelsin diyosun ben de çok garip buldum onu foruma girmeden anlamıyorum yorum var mı yok mu inşallah yapılır öyle bişey 😂