One-life busraucar kızım düşerim diye koşmazdı. Okuldan en son o çıkardı merdivenlerden biri itmesin diye. Şimdi 21 aylık oğlum var aman Allahım dur durak bilmiyo hep koşuyo saniyede göz önünden yok oluyo bana çok anormal geliyo ama herhalde normal bi durum 🤷♀️
3kedili2bebekli busraucar normal bebeklerimin ikisinin de gün içinde hiç oturdugu yok ya asla oturayım bir oyun oynayayım yok kitaplara bile ayakta bakıyorlar mesela kitapta kuş varsa girip kuş olan kartı getiriyorlar koşa koşa yada köpek varsa peluş köpek getiriyorlar sırf oturmamak için oturtursam asla bir sayfada sabit kalmıyorlar sürekli değiştirip bir şeyler soruyorlar bu en basit örnek 😂
busraucar One-life erkek çocuk 🤣hep kon Şuyor çok düşüyor ve bacakları mosmor yaz geldi şort giydiremiyorum 🤣
busraucar Benimde 20 aylık olucak oğlum bir tek uyurken duruyor dicem ama onda bile durmuyor 🤣 peki sizi dinliyor mu bebekleriniz ? Bu hiperaktiviteye bağlı dikkat dağınıklığı dedikleri şey kesinlikle var oğlumda zamanla sıkıntı olmaz mı bu bize
3kedili2bebekli busraucar oturtmaya çalışmayın açın siz resimlere bakmaya başlayin ben bak bul tarzi sorular resimler olan kitapları tercih ediyorum ise yariyor
busraucar 3kedili2bebekli bende bol resimli renkli kitaplardan alırım en azından ilgisini çekiyor bakıyor ama Malesef yırtmaya çalışma karalama ne ararsanız var
3kedili2bebekli busraucar ben yırtma ve karalama için beyaz Kraft kağıdı aldım her seferinde anlatıyorum bence biraz resim yapalım diyorum karaliyoruz baya sonra da belirli yerlerden yirtjyoruz yada jendileri istedikleri gibi top ediyorlar bozuyorlar falan kitaplar içinde hep söylüyorum bunlar kitap kitaplara güzel davranalım diye baya ise yaradu
Uraztos busraucar oğlum 3 aylıkken yukarı ev sahibimize çıkmıştım kahve içmeye, ayyy bu çocuk hiperaktiffff demişti bana. Çevremizdekiler de bilir oğlumu çok dalgasını geçeriz. 22 aylık hala aynı yani 😂😂🧿
busraucar Uraztos Sağlıklı olsunlar istediği kadar hareketli olsunlar ama büyüdükçe beni duymuyor sanki dinlememeye başladı