Amine35 Kızım 3 yaşında dışardan gelen ufak sesten bile korkuyor televizyondaki reklamdan yüksek sesten defalarca anlatıyorum ama yok yenemiuor sinekten karincadan korkuyor nasıl yenebilirim böyle olan başka varmı
GALADRiELL Amine35 benim kızım da öyle uyuturken üst kattan azcık ses gelsin kaskatı kesiliyor çareyi uyuturkrn müzik açmakta buldum
Cylnmiray Amine35 benim kızım da 3 yaşa 2 ay kaldı. Aynı şekilde sinekten kediden bile korkuyor . Gel sevelim diyorum .yok hemen kucak oluyor. Dışarıdan gelen motosiklet sesine bile korkuyor . Sanırım genel bişiy ya bilemedim …
Kubra-34 GALADRiELL o bizdede var ses nerden geliyor anne diye en ufak birseyde kendini sesin geldigi noktaya kitliyor kaliyor oyle yukardaki komşunun supurge sesi vc su sesine kadar anlatiyorum ama tekrar tekrar başa donuyoruz
Kubra-34 Benimkide balon ve poşetlerin katlanip kendini açtigi zaman korkuyor bagiriyor anlam veremiyorum , sesden de yeni yeni basladi oda depremden sonra oldu 😭 (istanbul)
Amine35 Kubra-34 evet bizde öyle anlatıyorum söylüyorum korkma kızım diyorum korkmaya gerek yok anne diyor 5 dk sonra bidaha korktum bende dedim acaba bişey mi oldu doktora götürmeyi düşünüyordum ama yalnız değilmişim