gokcemericc Bebeğim 15 aylık hala emziriyorum. Deli gibi saçım dökülüyor anormal derecede. Siz ne çözüm buldunuz ? Cildiyeye gitsem mi artık ?
aysegul_my gokcemericc cildiyeye mi gidiliyor veya dahiliyeye mi emin değilim çünkü kan değerlerine orası bakıp eksikliğe göre ilacını yazıyor ama saç dökülmesini bitirip azaltan ve yerine yeni saçlar getiren yılan 🐍 yağı var eşime aldım bende hatta onunda tam tepesi çok dökülüyor bakalım deniyoruz
bendenbirtanedahayok gokcemericc benimde 10 ay oldu ama son zamanlarda azaldı yaptıklarımı söyleyeyim biodermanın kafein ve keratin birde sarımsaklı şampuanlarını kullanıyorum faydasını gördüm bide son zamanlarda çinko desteği almaya başladım Buda baya azalttı diyebilirim ama en sağlıklısı cildiyeden kan tahlili yaptırmanız🌸
pnarglg gokcemericc benim şuan 4buçuk aylık yani o aya kadar dökülürse saç kalmaz bendee 😅 şuan aşırıııı dökülüyo biberiye suyu kullanıyom şimdilik fayda yok
seevika Emzirirken dökülme çok normalmiş ama ben de yeter artık deyip çözüm aramıştım cildiyeye gitmeden önce swissoderm şampuana başladım ciddi anlamda fark etti saçlarım güçlendi dökülme baya azaldı belki senin de işine yarar diye yazmak istedim