210796 iyi aksamlar bebegim 7 ay 10 gunluk.1 hafta dis agrisiyla ugrastik disler cikti 2-3 gundir geceleri aglayarak uyaniyor kucagimda sakinlesiyor.varmi sizde de bu durum.dis acisi ola bilirmi hala.disle4 cikt kucucuk ama
denizalismom 210796 dişten dolayıdır zeytinyağı karanfil yapıp sürün damaklarına ya da jel kullanın rahatlatır
210796 Mixleydi evet sonra biraz baktim formda eski paylasimlara dis cikmaya basladigi icin oluyormus.bakalim cileli gunler ne kadar surecek🥲
210796 denizalismom gece boyunca etkisi kalirmi ki?ben fitil kullanmayi dusundum.doktordan cevab bekliyorum ne diyecek
merveegem Benimkide 7ay 9gunluk hiç dişi çıkmadı ama bir aydır öyle uykuda ağlıyor ağlayarak uyanıyor diş belirtisi de yok anlamadım
210796 merveegem benim oglum 6 ayinda cikarmisdi ilk dislerini kizim 7yi tamamladikdan sonra.cikarmadan onceki bir kac gunde baya bir huzursuzdu.ama cikardikdan sonra daha kotu oldu.disle beraber 10 gundir falan burun akintisida var bir kac gunde ates oldu
merveegem 210796 Burun akıntısı hiç gitmiyor ona alıştık zatende Dişi merak ediyorum inşallah çok zorlamaz Sizede kolaylıklar dilerim🥰