myangelson Hafsas tayinler açıklandı mı? Hayırlı olsun üstte kalsın biz orada değiliz de arkadaşım oraya gitti geçen sene, yeni yapılan tokilerden ev tutmuslardi merkeze uzak sanırım
motherays Hafsas ben oralayim hirsizlik konusu çok fazla madde bagimlilari falan mahale aralarndan tutmayin site olsn bence sağlık ve alışveriş için güzel her bütçeden var askerse sıkıntı yok ama polis eşi olarak orayı gitmeye dusunmyoruz biz yoğun olur diye
brcasln Hafsas hayırlısı olsun annem çorlulu olduğu için çok gidip geldik Çarşı taraflarında tutarsanız daha rahat olur diye düşünüyorum eski devlet hastanesi tarafları güzel havuzlar güzel emlak konutları var ama biraz pahalı o taraflar yine aklınıza takılan bir şey olursa yazın
ilay-mom Hafsas muhittin mahallesi, havuzlar mahallesi, emlak konutları,corlu park civarı, nefes park civarı iyi . Bende carsıya yakın oturuyorum
Mayissannesi34 Hafsas çarşı çok kalabalık sessizlik severseniz tavsiye etmem, az çok biliyorum çorluyu muhittin, kazimiye, Nusratiye mahallesinin emlaklar tarafına yakın olan bölgesi iyidir. Başka sormak istediğin bir şey varsa seve seve yardımcı olurum 💐
Mayissannesi34 Hafsas rica ederim karşı dairem de boşalıyor bilgin olsun 😂 çok sevdiğim bir arkadaşımdı hafta sonu taşınıyorlar 🥲
Hafsas GokSuM kime verileceği bile ayarlanms diye duydum cnm o yüzden bize hiç sıra gelmez diye basvurmadk bile
GokSuM Hafsas kime verileceğinin ayarlanması mümkün değil bence ya. Puan sistemi var, o da belirli yönetmeliğe göre dağıtılıyor. İnsanlar böyle söylenti çıkarıyor ki başvuru olmasın.
momas Hafsas merhaba canım hayırlı olsun 2012 den beri orada oturuyoruz ailemle sonra ben evlendim istanbula geldim ama ailem orada hala. Armada city de oturuyorlar. En işlek heryere yakın sitedir. Bütceniz varsa oraya bakın site çok iyi aile sitesi bakımlı hiç pişman olmazsın
Usnac4559 Hafsas ben oturuyorum otogar çevresinden uzak durun gerisinde sıkıntı yok o taraf kore mahallesi diye geçiyor gece sokağa çıkmak sıkıntılı gerisi temiz Çocuğunuz ilk okula veya orta okula gidiyorsa hürriyet mahallesi, emlak konutlar, esentepe tarafından tutarsanız daha iyi olur