seher178 Bebeğim on aylık grip oldu burnu gözü fosur fosur 37.5at3si var ama burnu yüzünden uyuyamiyo sürekli serum fizyolojik yapıyorum bebeğime başka evde ne yapabilirim tecrübeli olanlar yazabilir mi
3kedili2bebekli seher178 baş ucuna yarım soğan varsa da içine 4-5 karanfil saplayin ve odaya da buz dolu kase koyun çok iyi gelecek
suheyla92 seher178 doktor sprey vermisti ogluma 1 yasindaydi gece uyuyamazsa vb durumlarda kullanabilirsiniz demisti ama gerek kalmamıştı rhinfant ismi
Prenses_annesi22 seher178 aynı bzmkıde oyle ablqsı sagolsun ona bulastırdı atesı yok bıde dıs cıkartyo 4 tane bırden sureklı hapsıryo agzı burnu sümük içinde kalyo aferın surup veryorm bn zaten sureklı akyo sılyorum tabı asla sıldrmez
aleynadogann seher178 seher178 çok geçmiş olsun öncelikle bebekler ihmale gelmez bence hastaneye gidin antibiyotik ve ateş düşürücü verirler. Hava içinde ilaçlı serum verirler çünkü bende evde durdum sonrasında boğazına iniyor daha kötü hem çocuk hem siz çekiyorsunuz. Kısa sürede bebekte sağlına kavuşur inşallah.
seher178 aleynadogann aynen sabah goturmeyi düşünüyorum antibiyotik pek kullanma taraftarı değilim ama enfeksiyon olursa kullabirim tabiki
Prenses_annesi22 seher178 yok valla dişle alakası bzm 4 aylıkken basladı 10 aylık hıc bıtmedı diş olayımız erken cıkardı ve hep pespese patlattı 🧿 ustte 4 altta 4 var smdı yıne ust 2 alt 2 patlatcak sısmıs agrısı var 😮💨
farelikoyunkavalcisi seher178 sabah doktora götürecekseniz eğer bu gece başı biraz yüksekte yatsın nefes alması kolaylaşsın varsa bebek vicksi sürün göğüs kafesi ve ayaklarının altına o da rahatlatıyor bol bol burnunu temizleyin
Ebru__ Odada gece boyu buhar makinesi açık kalsın emziryorsaniz bolca sarımsak kürü yiyin çok emzirin instagramda hastalanmayancocuk sayfasında tarifi var