salihanur12 1 ay oldu normal doğum yapalı o bölgeyi yeni inceleyebildim ve yanlış mı dikilmiş anlayamadım iç dudak dış dudağa dikilmiş açık şekilde duruyor hala rahat oturamıyorum ve dikişler de yamuk birini üstten birleştirmiş birini alttan birleştirmiş ne yapmam gerekiyor
aslhnkrts salihanur12 yamuk dediğiniz dikişi kavisli atmış olabilirler mi eğer öyleyse o dikiş şekli daha çabuk iyileştiği için tercih ediliyor benim dikişlerim de dediğiniz gibiydi zamanla düzeldi ilk baktığımda bende çok korkmuştum direk doktora gittim muayene oldum ama herşeyin yolunda olduğunu zamanla geçeceğini söyledi cidden geçti sizinki de böyle bişey olabilir
aslhnkrts salihanur12 yamuk dediğiniz dikişi kavisli atmış olabilirler mi eğer öyleyse o dikiş şekli daha çabuk iyileştiği için tercih ediliyor benim dikişlerim de dediğiniz gibiydi zamanla düzeldi ilk baktığımda bende çok korkmuştum direk doktora gittim muayene oldum ama herşeyin yolunda olduğunu zamanla geçeceğini söyledi cidden geçti sizinki de böyle bişey olabilir
aydint Ben bakamamıştım,kontrole gittiğimde normal dediler kendiliğinden kaybolan dikişdi, kontrole gidin zaten gerekeni söylüyorlar
beniyiyimanne Böyle bir durumda doktora danışmak gerekir. Tekrar o bölge açılıp dikiş yenilenebilir. Benim doktorum estetik dikiş atmıştı 2buçuk ay geçti baktığımda dikiş izi bile gözükmüyor.