Yagmur0606 31 aylık 8 gün önce gece yıkicaktım üstünü çıkardım bez yok kilot var bez attık abla oldum bebek değil dedi bende tuvalete mi yapmak istiyorsun artık dedim zaten 1 aydır bez rahatsız ediyordu evet dedi kilot giydirdim zaten 1buçuk yaşından beri gece yada öğle uykusunda kuru kalkıyordu 7 gün boyunca hep yere kaka ve çiş yaptı oturmak istemedi hep yok diyordu altına yaptoktan sonra oturursa oturuyordu yada işerken hemen alıp tuvalete oturtuyordum bende bir dahakine tuvalete yaparsın annecim diyordum kakayı kiloda yaptığında bile önce lazımlığına koyuyorum sonra beraber tuvalete gidip klozete atıp sifonu çekerken bay bay kaka anne ve babanın yanına git güle güle diye el sallıyorduk sonra kızıma sen artık ablasın annecim tuvalete yapıyorsun diyordum hoşuna gidiyordu çiş de hep altına yapıyordu ama yaparken hemen tuvalete oturacağım yakınlıktaysa hemen oturtuyordum tuvalette ki çişi görünce gösterip seviniyordu bizde aferin kızıma abla oldu tuvalete yaptı diyip alkışlıyoruz onu da kaka gibi beraber klozete döküp sifonu çekip aynı şeyleri söylüyoruz 7 gün sonra ilk defa sabah anne çiş dedi gittik oturdu yaptı ve öğlen parka gittik parktan geldik üstünü çıkardım dolaptan kıyafet alırken içeri koştu yanına gittim çiş yapmış lazımlığına yine alkış ve tebrik abla oldunlar sonra beraber klozete döküp el sallamalar hayatımda hiç kakaya ve çişe el sallayacağımı düşünmezdim😂 ha birde lazımlığı bütün gün nerde vakit geçiriyorsa o odaya koyun ben salona koydum birde pepenin çişimiz tuvalette şarkısını söylüyordum hep kızıma