bossbabysmom Bebegimi ayakta sallıyorum ama.cok yoruldum artık bir yere de kıprdayamıyorum uyuyunca ayaklrmdan salr salmaz uyanıyor hamak alip orda uyutmak istiyorum.. aranzda hamak kullanan var mı memnun musunuz?
Miniminiprens bossbabysmom hiç boşuna alıp paranı harcama derim. Evet çok uykusu varsa yatırdığında güzel uyuyor. Ama hadi uyuman lazım deyince kıpkırmızı oluyor ağlamaktan. Ayağıma alınca hemen uyuyor.
[silindi] bossbabysmom ben pusette mutfakta uyutuyorum ileri geri sağ sola yapa yapa uyuyor ici de rahat yumuşak benin bebekte 4.5 aylık. Tavsiye ederim
bossbabysmom Annesininpogacayanagi işte bende bu yüzden tereddütteyim ya uyumazsa bosa almş olacam.. elektrikli salncağmz var orda oturmuyor bile
Annesininpogacayanagi bossbabysmom elektrikli de uyumuyorsa orda hiç uyumaz canım. Boşa masraf etme bence. Ben ilk zamanlar sırf para boşa gitmesin dite yani ayagımda uyuttugum zaman hamağa koyuyodum ama ne işe yarıyor ki. Ona koyana kadar beşiğine koyarım daha iyi. Yavas yavaş beşiğine alıştırmam lazım zaten. Her şeyi aldım uyusun diye denemediğim şey kalmadı. Ama yok ya memede uyuyor ya ayagımda. Hepsi sadece yer kaplıyor.