artikbiranneyim Kızlarrr kızımın 1. yaş günü için fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden hazırlıklara başlayayım diyorum. Kendi yaptığınız konseptleri paylaşır mısınızzz? Sizlerin de işine yarar diye düşündüm. Hepimiz faydalınırızz 💗🌸
Ballilokmam11 artikbiranneyim özel bir konsept yapmadım yeşil gold kahveolarak süsleme yaptık annelerin bahçesinde güzel oldu
Ballilokmam11 artikbiranneyim videolu var ama benim kızım çok kalabalık olmamamiza rağmen korktu huysuzlandi sevmedi biraz daha aklı erince büyük organizasyonlar daha iyi olur benim fikrim
artikbiranneyim yildizmom-2023 ya temuda cok güzel ürünler var ama hiç alışveriş yapmadım nasıldır acaba
minnakkofte artikbiranneyim ilk doğum gününde konsept yapmadım pembe mor balonlar almıştım pasta ve elbisesi de öyleydi 2.yas papatya 3.yas deniz kızıydi.simdi ikinci kızımın 1.yasina çilek konsepti yapcam temuda çok güzel şeyler buldum 😍
artikbiranneyim minnakkofte temuda ben de cok güzel seyler buldum yaa daha önce alısveris yaptınız mı nelere dikkat etmemiz gerekiyor alırkenn
minnakkofte artikbiranneyim evet yaptım ama bişeye dikkat etmedim valla kızıma ışıklı kanat aldım burda stoğu yoktu diye.yüksek puanlı bi satıcıdan aldım.au an zaten 1000kusur alınıyor en fazla vergi de çok
mnakrkt minnakkofte merhaba kartta sıkıntı yaşadınız mı tc felan isteniyor ya insan bir tedirgin oluyor ben daha önce sheın den yapmıştım alışverişte temudan da istiyorum yapmak ayrıca kapıda vergi ödeniyor mu yoksa hepsi bir mi ödeniyor online şeklinde