Papatya-eylul88 Kizlar 19 aylik bebekleriniz neler yapabiliyor?neler ogretiyorsunuz.bazen tıkanip kaliyorum.fikir verirseniz sevinirim.nelerlw oynamiyi seviyor mesela.biz legolarla oynuyoruz,kitap bakiyoruz.bultak yapiyoruz ama kendi yapamiyor nereye atcaginu bilmiyor ben gosteriyorum o şekilde atiyor.kendi bulup atmasimi gerek onudaa bilmiyorum.bunuda söylersenuz cok sevinirim🙏
MamaUygarVibes Papatya-eylul88 şekilleri, hayvanları( kuş türlerini, deniz canlılarını, orman hayvanlarını falan) tur olarak öğretebilirsiniz, şekilleri, renkleri, rakamları öğrenebilir. İngilizce öğretmeye başlayabilirsiniz yavaştan eğer dil gelişimi iyiyse.
Papatya-eylul88 MamaUygarVibes dil gelişimi iyi yani normal ama ogreniyor.iingilizceyi bu ayalrda arkadasim ogretmeye basladi nedense çok pisman cocuk turkce ingizlice ve sinrasina hep anlamsz konustu.pskiayride ingilizceden oturu oldgnu soylemiş.ogretmeye caliştiklarindan.o yüzden yanaşmiyorum Ama diger dediklerinizi gosteriyorum.biraz daha uzerine düşucem tesekkurler🫠
MamaUygarVibes Papatya-eylul88 çok şaşırdım. Bende oğluma iki dili aynı anda öğretiyorum. Mesela kırmızıya hem kırmızı hem red der. Bir nesnenin İngilizcede ve Türkçede ayri seslendirildiğinin farkına vardığı için çokta hızlı öğreniyor suan. 🌸