MinikBaligim Kızlar selam evde viovmi nin ronot süpürgesi var 4 senelik asla çekmiyor oğlum emeklemeye başlıcal rvde kedi var ve evin yanı inşaat çok zor pislik geliyor bana gerçekten yerleri tertemiz yapacak bir süpürge lazım kendim süpürmeye vakit bulamıyorum
birerkekbirkizannesii MinikBaligim aşkım onun parçalarını değiştir o parçalar danda çekmiyor aynı marka model bende var ben komple parçalarını değiştirdim filtre kısmı falan var ya onlar
milletsanakanalizemiolacak MinikBaligim Roborock,dream L10 öneririm çevremden biliyorum bende lydsto var memnunum ama kullanamıyorum ya bebeğim korkuyor renginden dolayı galiba
Pembe333 ben bunu kullanıyorun çokta memnunum çekimide güzel haritalardırması vs kurulumu çok kolay ben memnunum seviyorum tavsiye ederim
Dilan21 MinikBaligim bende s8 var memnunum ama eğer evde kedi vs varsa hazneli modellere bakabilirsiniz hem paspas temizleme derdiyle uğraşmazsınız. En uygunu bira bütçeyi artırarak roborock qrevo c alabilirsiniz..ama satıcına dikkat edin ya hb ya Trendyol yada roborock Türkiye olsun.
mihranurk Eğer evin çok büyük değilse ve fiyat performans ürünü istiyorsan kesinlikle roborock q8 max aşırı memnunum
mom1900 Dream l10 s aldım daha yeni tabi yorum yapmak için erken ama güzel temizliyor aklında olsun media markt indirim vardı
MinikBaligim mom1900 bebeğim emekleyince yerde birşey olsun istemiyorum açıkçası kedimde varya performansı nasıl
drystr @MinikBaligim bende Roborock S8 sonic mopping var aşırı memnunum hergün acıyorum ona rağmen bi sürü kıl toz çıkıyor evden elim ayağım oldu arkadaşlarımda da kullanan var onlarda memnun incele istersen