senadefne57 Merhabalar bebeğimin elinde kızarıklıklar var ve karnında muhtemelen uyuz çünkü bizde uyuz olduk daha önce nasıl yol izlediniz ellerine süreceğim krem varsa elini ağzına götürüyor korkum o nasıl yapabilirim yardım edin çok kaşınıyor
mutlulukkkzamani senadefne57 benm eşimde şehir dışında uyuz olmuştu ben gebeyken geldi bana kızıma bulaştı bende iki hafta sonra doğum yaptım ona rağmen bebeğime bulaştı bebeğim 14 günlük olmuştu baya kızarmıştı doktora gittim biz ailecek hap kulalndik iki kez bebeğime kremli losyon birşey verdi sur 12 saat sonra yıka diye bir hafta sonra tekrarla dedi bende yaptım ama bebeğimin cildi hasas diye ben sabah 6 da şurup öğlen 1 de yıkadım şükür atlattik öyle Sende doktora git kafana göre ilaç alma doktor versin bebeğe
senadefne57 mutlulukkkzamani o zaman ben doktora gideyim dediğiniz gibi yapabilecek bir şeyim olur mu diye düşündüm ama çözüm bulamadım çok teşekkür ederim 🙏🏼
hacer1234 senadefne57 bir de evinizi sık sık temizleyin çamaşırlarınızı sirke ile yıkayın kurıduktan sonra ütüleyin biz de olmuştuk çok zor geçmişti evi bile sirke ile temizleyin öyle geçiyor anca