Tuniii Kızım 15 aylık. Sanırım bu zamana kadar geç kaldım bunu sormakla. Halen mama kullanıyoruz ek gıdalar arasında. Mama kullandığımız için balık vermek istemedim. Acaba verebiliyor muyuz?
deniz_9555 Tuniii verebilirsin tabii ki. Çocuk 2 yaşına kadar anne sütü ya da mama kullanıyor yani daha başka türlü nasıl vereceksiniz. Ki zaten şu an balık var mı keşke daha önce denetseydiniz
hndathn Tuniii 8.aydan itibaren basladım ben doktorlarının demesı uzerıne haftada en az 2 kez balık vermeye. Emmesı ya mama tüketmesi balık yemesıne engel değil verebilirsiniz
yavruaslanlar Tuniii somonla baslayın marine edin güzel yagaız tava da önlü arkalı pişirin airfer varsa 170 de 15 dakıka harika oluyor
deniz_9555 Tuniii ihmal etmedin canım korkmuş olabilirsin mamayla balık uygun olabilir mi diye. Sıkma canını ama vermende bir sorun yok
pantenkelebek Tuniii sizden daha küçük aylarda iken verdim emziriyordum ama süt olduğu içinde endişem vardı 2 saat kadar da emzirmiyordum içiniz rahat etmezse yedirdikten sonra bi müddet mama vermezsiniz sizde