NezB38 Kızlar bugün dışarı çıkacağız pikniğe ve oğlum tuvalet eğitime alıştı şükür ama dışarda nasıl yapıyorsunuz dışarıda tuvaletlerede girdirmek istemiyorum lazimlik alsam nasıl olacak şimdiden teşekkürler
Merveeofs NezB38 benim kızım alaturkada hiçbir şekilde yapamıyor malesef alıştı klozete, klozet örtüsü aldım mecbur dışarıda onu kullanıyorum eve döner dönmez de kendisi de kıyafetleri de yıkanıyor
mylifes_myrules NezB38 yani dediğiniz şey saçma, ya dışarıdaki lavabolra götüreceksin yada piknik alanından biraz uzakta çimende yapcak, lazimligi götürsen lazimligi nereye boşaltcan?
Madamehappyyyyy NezB38 Lazımlıgı yanınıza alıp içerisine poşet koya bilirsiniz. Sonra da çöpe atarsınız.
NezB38 Merveeofs bende öyle yapayım ozman zaten dışardan gelince hep yıkarım kıyafetlerimizi teşekkür ederim 💕💕
mylifes_myrules NezB38 yani onu almak daha mantıklı, çünkü bende kızımı görümceme gönderirken aparatı da gönderiyorum
NezB38 mylifes_myrules okursanız aynı şeyi sordum zaten ben burda soru sorarak bilgilenmek istedim ve arkadaş yazdı zaten
deniz_9555 NezB38 biz gittiğimizde alaturka kullanıyoruz. Eğer alaturka yoksa klozete değdirmeden tutarak yaptırıyoruz. Başka yapacak bişey yok valla😂😂