Nazliezgi Günaydınlarrr canlarım ben tam gaz devam tartılmadım ama o hafifliği hissediyorum ödemeler gidiyor. 💜💜💜💜
birmommy Nazliezgi bende başlamak istiyorum yeni doğum yaptım hemen olmaz her şey biliyorum ama vücudumu hiç sevmiyorum bir an önce eski halime dönmek istiyorum ☹️
uuuuuuu Nazliezgi afiyet olsun 🌸 Pazar günü bile diyete sadık kalmak büyük başari tebrik ediyorum sizi.
Nazliezgi birmommy bu bile bi başlangıç aslında bende tam bu şekil başlafım aynaya bakamıyorum eski halimden eser yok kendinize inanın başaracağınıza inanın ben inanıyorum siz başaracaksınız 🙏🌸
Nazliezgi uuuuuuu benim pazarım yok ama hafta içi bi izni oluyor eşimin o zaman biraz zorlanıyorum dışarı falan çıkınca 🤷♀️
birmommy Nazliezgi yarın başlayacağım inşallah hem sütümün kalitesi hem zayıflamak için başlamalıyım teşekkür ederim 🩷
Blackcloud Afiyet olsun canım. Bende diyetteyim, sürekli tartılıyorum doğru değil ama eksi gördükçe tartılasım geliyor.😂 MaşAllah diyim.😅 Nasıl tartılmadan duruyorsun aslında haftada bir tartılmayı öneriyorlar. Merak ettim tartılınca yaz lütfen.🥰