larinnn merhaba anneler 17 günlük erkek çocuğu annesi olarak gazlı bebelere ne önerirsiniz. çok zor bir süreçten geçiyoruz bebeğimde perişan oldu ağrılardan tavsilerinizi öğrenebilir miyim acaba? :)
Acabaymelike larinnn ben 1 çay kaşığı rezene veriyordum kendimde günde 2 kere rezene ve kimyon tohumunu kaynatıp içmiştim şuan 3 aylik bitti gaz çok şükür 😌
SenaBetul larinnn 5.aya giricez hala az da olsa bazen yasıyoruz gaz sorunu ilk aylar mahvetti bizi sabahlara kadar oturuyorduk.gaz damlası kullandım fakat hiçbirinin etkisini görmedim kimyon rezene kaynatıp verdim biraz etki etti ama daha çok kendi yediğime dikkat ediyordum fakat bir türlü çaresi olmadı hep gazliydi bebekten bebeğe fark ediyor tabi ayaklarına sıcak su koyuyordum karnını ayaklarını zeytinyağı ile ovuyordum hakiki yağ ile ama öyle canım umarım hızlı hızlı geçirirsin o günleri:)
Zeliha23 larinnn kimyonlu rezene çayı eczaneden alıp günde 3 defa 20 cc olavak sekilde icirebilirsin faydası olir bi4de aguline gaz şurunu bitkiseldir biz cok gaz ilacı degistirdik bu iyi gelen bir ilac tabiki ne kullanirsaniz kullanin doktorunuza danisin ❗birde 2 gunde bir zeytin yagı icirebilirsin cay kasiginin ucuyla 3 4 damla olacak sekilde ama hakiki olsun tecrübe ettiklerim bunlar gazınız olmasın birdaha inşaallah😊
Emeliss larinnn çörek otu yağıyla masaj yapın sabah akşam çok rahatlatıyor siz rezene kimyon çayı için bebeğinizle de 1 bardak kaynak suya 1 çay kaşığı toz kimyon atın demlendirin 2şer çay kaşığı günde 3 defa verin kiraz çekirdeği kemeri de alabilirsiniz rossman da e bebekte satılıyor ayrıca gaz masajı yapın günde 6 7 defa her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkartın masaj yaparak
larinnn kimyon kullanıyorum yemeklerime ,ayrıca anason kimyon rezene karışımı yapıyorm içiyorm ama bilmiyorm ya çok zorluyor kendini üzülüyorm umarım çok uzun sürmez bizimki😞
Oflu61 Bebeğe gaz damlası kendimde sabah akşam kimyon demleyip içerdim çok faydası oldu. Bide yediklerime dikkat ediyordum tabi