aycilaras Merhaba hanımlar, spiral takip da zayıflayan oldu mi acaba bende yeni taktırdım çevremden duydum bazen zayıflatabiliyormuş var mı böyle bişey acaba bilginiz var mı
ysmnkmn aycilaras bende zayıfladım ama spiralden mi oluyor muş ne gibi bir katkısı var ben diyet yaptım
3oglanannesi aycilaras bakir olanın Bi etkisi olmaz ama hormonlu olan bazisini zayıflatıp bazisini sismanlatiyormus verdiği hormonlardan dolayi..Buda kişinin yatkinligiyla alakalıdır.kilo almaya yatkın biri hormonlu takarsa alır.vermez yanlış bilgi olmasın.migreni olanın ataklarini cogaltiyormus.vs.biz aslında nekadar zararlı olduğunu burdan anlayabiliriz bence..oyuzden doktor onermedikce bakir olanı daha sağlıklı hormonluya göre.
aleynaunal Aşırı zayıfladım ama kilo alanda varmış 110 kilodan 70 e düştüm 40ım çıktıktan sonra hemen taktırdım
aycilaras aleynaunal darısı benim başıma bende zayıflamak istiyorum spiral yeni takıldı bebeğim de 4 aylık diyet çok yapamıyorum
hasan033 Valla bende kilo yaptı verdiklerinde geri aldım bende neden kilo aldım diyodum demekki ondanmış