edahumaa Ayy kızım 1 ay 20 günlük bir süre yatar kucaga geldimmi inmiyecek hadi onu geçtim oturmak istiyor veya dik pozisyonda omuzda durucak dersin 6 aylık 😂 sırt üstüne gelmicek asla valla işim var bu kızla sizlerde durumlar nedir aynımı
gkfjfufkhfd edahumaa ayyyyy 1 ay 17 günlük öldüm öldüm artık o derece sürekli ağlama sürekli açlık krizi hep kucak isteme ne gece uyuması var ne gündüz uyuması var sırtımı ve belimi hissetmiyorum artık bu ne huysuzluktur arkadaş
gzplt edahumaa Ay benşm bebeğimde aynıydı şimdi 11 aylık hala aynı😂😅 yemin ederim doğumdan çıktım emzirdim yerine yatırdık başladı ağlamaya hala yattığı zaman ağlıyor anam 40 lı bebek yatar uyur derler benimki hiç uyumadı uyumayı geç yatırdığımız zaman ağlıyordu (gazını çıkarsa bile gazdan değil yani)😂
nurella0602 Aynı valla akşama kadar evi geziyoruz oturmak istiyor asla yatmak istemiyor yatırınca kendimin kasıyor ağlıyor 🥹🥹🥹 belinin ağrısından duramıyorum srtıkk
gkfjfufkhfd nurella0602 evet desteksiz bakıyorum artı bi de 3 yaşında bi kızım daha var halimi bi düşünün yani yıkılmadım ama ayakta da sayılmam 😅😂