kocamer Bebişlerden sonra evde bu iyi ki vardı ya da iyi ki bunu aldım dediğiniz şey nedirrr Söyleyelim de belki faydalanırızzz 🫣 Mesela benim robot süpürgem canımmm iyi ki var gercekten kurtarıcım oldu 🤲🏻♥️
myavocado kocamer kesinlikle hem gebelik hem bebekli dönemimde robot süpürge benim için de öyle oldu. Bir de şu setler var ya Blender, mikser, rondo. Her evde vardır da benim yoktu onu ben hamile iken almıştım, ek gıda sürecinde çok kullanıyorum.
kocamer Seryy_ Eşimin çekme ya da küçülmeye aşırı tepkileri var o yüzden ben de hep almak istemiyorum 😞
Seryy_ kocamer günlük giysileri daha sık atıyorum kurutmaya ben. Öyle bir takıntısı varsa bir şey diyemeyeceğim o zaman 🫣☺️
imaddesi kocamer eşiminkileri atmıyorum bende. Onunkileri özellikle dış giyim atmam. Bazen kendisi asar bazen ben
amazontuba kocamer amin amin tüm annelerin eşlerine anlayış düşünce ev işi paylaşımı gibi özellikler versin Rabbim❤💚
metemom_ kocamer beneto bebek salıncaği Allah’ım bir mucize hem yatıyor hem oturuyor hem sallanıyor hem duruyor mis mis
kocamer metemom_ Ayy kısa bir dönem kullanılıyor düşğncesi ile almadım yoksa çok istedim siz ne zaman kadar kullandınız acaba
metemom_ kocamer şuan 9 aylık ilk aydan beri aktif kullanıyorum yeğenim 2 yaşına kadar kullandı Bu arada otomatik olanlardan değil fotoğrafını yüklerim
metemom_ kocamer https://mutluresim.com/images/2025/05/25/1Smvux.jpg. bundan canım kademe kademe oturmasi yatması falan var öğle uykularına bunda yatıyor