Hemanjiomluminik 10 günlük bebeğim var. Kaka yapar gibi ıkınıyor ve çok zorlanıyor. Sizler bu konuda neler yaptınız tecrübesi olanlar paylaşabilir mi
Senbirtane Hemanjiomluminik cnm ben sarimsak yutuyorum benim 5gun yaoayan cocugum iki 3 kere bez degistim yut bakalim ise yarayacakmi emziriyosan sutunden gecer
Kbsa Hemanjiomluminik gaz sancısı var bacaklarını bisiklet sürer gbi hareket ettir 10 saniye biraz dur tekrar yap kakasını yapamıyorsa bağırsaklrında olan gaz birikiminden dolayı yapamıyordur ve bebek yenş Doğan bir bebek dışkılamyı daha yeni yeni öğreniyor bu sorunla her anne karşılaşır yediklerne yine de dikkat et bol sıvı tüket baktın bebeğin kolik sancılı hiç susmuyo ve gazı çok fazla damla kullan yemeklerine kimyon kat
beyzam-ibrahimim Hemanjiomluminik benim kızda da öyle olmuştu 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı verdim rahatlıkla yaptı
glc1503 Hemanjiomluminik bizde 1 aylığız. Üçüncü haftada başladı gaz sancılarımız. Nurse harvey diye bitkisel ilaç var gaz sancıları için onu kullanıyoruz. Gazı olduğunda uykusunda bizimkide sesler çıkarıp ayaklarını çekiyor.
Pinque Benim de 27 günlük bebeğim sürekli ıkınıyo uykudan uyanıyo ıkınmaktan, kakasını çişini yapabiliyo çok şükür ama ıkınmasına bi çözüm bulamadım, içim dışım rezene kimyon oldu inşallh b çözüm bulan vardır😣
Kbsa Hemanjiomluminik rica ederim bitkisel damla olduğundan ben vicol damla kullandım aynı problemi yaşadık şimdi bebeğim kakasını yapabiliyor hı her bebeğe bu damla iyi gelicek diye garantide konuşmuyorm sadece küçük bir tavsiye Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
glc1503 Nisanur889020 tamamen geçmiyor tabii ama ben hafiflettiğini düşünüyorum. Kimyon çayı var onu deneyebilirsiniz isterseniz