gunes1508 9 aylık bebeğim var kafası aşırı terliyor uyurken süt icerken vs sırılsıklam oluyor neden oluyor acaba başına gelen var mı uyurken kafasını koyduğu alan ıslanıyor
gokcen_ gunes1508 Emzirirken veya kucağımda uyuyakalınca benimki de öyle olur.Hatta hemen banyodan sonra emdiğinde bile saçları terler,hiç banyo yapmamış gibi.9.5 aylık benimki .Bir de Adana’da yaşıyoruz,bebemi düşünemiyorum artık
gunes1508 barbiee_ aynısını söyledi doktor ama bana bu kadarı fazla geliyor sırılsıklam oluyor kafası
beyda_01 gunes1508 bende Adana’da yaşıyorum yaz kış aşırı terliyor doktora sorduğumda genetik olabilir normal demişti
Pamukhanim_ gunes1508 aynı 7 ay 24 günlük kızım emerken çok fazla terliyor ilk başlarda d vitamini eksikliği olabilir demişti doktor ama hergün kullanıyoruz bilmiyorum neden olduğunu
gmz10 gunes1508 9 aylık benimkinin de aynı oluyor. Benim de uyurken vs saçların çok terler su gibi olur. Keşke başka özelliğimi alsaymış😅
gunes1508 gokcen_ aaa çok sevindim tam olarak nerde ben eski hill market yeni ismiyle salı pazarı var ya onun çaprazında Sandalyecin var onun üst katında oturuyorum
gokcen_ gunes1508 ay ne kadar yakınmışız ,ben de kindyro çocuk var yolu üstünde Migros var ya onun arkasında 😄
gunes1508 gokcen_ evet çok yakınız 😂 benim kızım da 9 ay 10 günlük her gün sirdanci cumalinin arkasındaki büyük parka gidiyoruz kızımla bazen kahvaltıyı orda yapıyoruz bazen öğleden sonra gidip parkta eğleniyoruz belki bir gün birlikte bişeyler yaparız