ronbas Arkadaşlar bebeğim 27 günlük ve sütümü sağdığımda maksimum 30 cc çıkıyor. O da günde bir defa. Benim gibi olup sonradan sütü çoğalan var mı ? Ya da çoğalması için neler önerirsiniz ? Bebeğime mama veriyorum. Emmiyor çünkü göğüs ucu yok silikon meme başlığındaysa midesi bulandığı için 10ncu gün emmeyi bıraktı neler yapabilirim ?
soncahilbukucuu ronbas ona özel trendyoldan bir çay aldım resmen fışkırıyordu, bide beyaz kuru dut kaynatıp içiyordum
birerkekbirkizannesii ronbas Ne yersen ye düzenli sarıp ve emzirmen lazım bebeğin emiyorsa önce emzirir emzirme bittikten sonra 10 dakika araya koy sonra on beşer dakika sağ eğer hiç inmiyorsa önce on beşer dakikası araya 1:15 20 dakika koy sonra 1:15 20 dakika bile
ronbas birerkekbirkizannesii sağım yapıyorum günlük ama bazen iki damla çıkıyor hiç gelmiyor ertesi gün bildiğiniz sadece 10 cc diğer gün ancak 20-30 cc geliyor çok üzülüyorum yani var ama çok az ve ne yesem hiç bişey yaramıyor resmen
birerkekbirkizannesii ronbas öyle degıl ıste gelmesede devam et 3 saatte bır olacak sekılde 15 er dk gelmeyınce bırakma hemen sağımı öyle öyle uyarılacak
kctrk ronbas göğüs ucu problemin için eczaneden şırınga al bir de çok ince bir sonda çok ince olacak sondanın ucunu göğüs ucuna bantla tam bebeğin emdiği yere şırıngaya mama doldur yavaş bir şekilde şırıngaya bas göğüs ucuna mama aksın bebeğin ağzına değdir zaten mama gelince göğsünü kavramaya başlayacak ucun küçük olsa bile kenarlarından çekiyor bu şekilde göğsünü de çekmiş olacak ama şırıngaya birden basma süt fazla gelir bebeğin boğazına kaçar bu sistemle iki ay göğüs tutmayan bebeğim iki günde tutmaya başladı böyle böyle göğüs ucunda çıkacak göğsün uyarıldığı için sütte gelecek youtubeye emzirme destek sistemi yaz dr Erdal pazarın videosu var onu detaylı izle çok faydasını göreceksin ben silikonu bu şekilde bıraktım asla bırakmaz diyordum silikon süt akışını da azaltıyor bu arada bir de humananın still tee çayı var ebebekte çok süt arttırıyor bol su gün içinde 13.00 16.00 arasında uyuyabiliyorsan bir saat uyu ve düzenli süt sağımı yap üç saatte bir her göğsünü 15 dakika sağ süt gelmese de sağ göğsünü uyar vücudun daha fazla süt üretsin süt gelmiyor diye sağmayı bırakma düzenli sağarsan vücut daha fazla süte ihtiyaç olduğunu düşünüp daha fazla süt üretecek
kctrk ronbas göğüs ucu problemi bende de oldu harika biz çözümü var onun bu arada canım bebek göğüs ucunu değil kenarlarındaki kahverengi kısmı emer o yüzden aslında göğüs ucunun olmaması problem değil şu an bebeğine mama mı veriyorsun ona göre çözümünü anlatacağım
nur1604 anason rezene kimyon karışımı içiyorum ben, büyük ölçüde fayda sağlıyor. Bir de kesinlikle ne yersen ye ne içersen iç dinlenmek en etkili yöntem. kesintisiz 2-3 saat uyuyup dinlenme şansın varsa çok iyi oluyor
nur1604 ronbas benim de yoktu meme ucum ya. hatta ilk 10 gün sağarak besledim Ben. sonra şırınganın tersiyle göğüs ucunu çekiştirme yöntemini gördüm. Yara yapmayacak şekilde tekrar ettim o hareketi. bebeğim cok zayıfladı o süreçte ama çok şükür toparladık simdi. göğüs ucu da emdikçe çıkıyor. şırınganın tersiyle çekmeyi dene bi bence
ronbas nur1604 şırıngayıda denedim başka aparatda aldım sırf bunun için ama hemen küçülüyor çektikten sonra bu sefer aç olduğu için sinirleniyor. Rezene falan onlarıda içiyorum aslında inşallah açılır ya Allah büyük elimden geleni yapıyorum