aysmaa4 Bebeğim 5 aylık 10 da gece uykusına geçiyor biz kaldırmasak 7-8 saat uyuyor acıksa da uyanmıyor uyandırmaya çalışsamda uyanmıyor besleyemiyprum geceleri var mı biz gibi olan 2 aydır böyle
oykununanneesi aysmaa4 bırak uyusun 5 aylık olmuş hiç bişey olmaz. Böyle şeyler duyunca moralim bozuluyor. Maşallah size. Her sabah 4 5 te ayaktayız
bayanevli3434 aysmaa4 ay ne güzel maşallahhh benim oğlumda bazen böyle uyurdu allaha şükrederdim bence hiç nazar etme çok şanslısın☺️
haticess0 aysmaa4 kız bırak uyusun daha ne istiyon hiç sesini çıkarma uzaklaş burdan mdödödö bu arada beslenmediği için üzülüyorsan üzülme bir sıkıntı olmaz büyümüş zaten hem uyumak da geliştirir bebekleri
aysmaa4 aybarsmom34 ya uyuması evet güzel ama beslenmiyor gece acıkan bebek uyanır 1 kere olsun uyansa 🤣
aysmaa4 oykununanneesi moralinizi bozmak istemedim kusura bakmayın sadece sıkıntım beslenmemesi geceleri içime dert oldu doktor pek normal olmadığını söyledi çünkü😊
aysmaa4 haticess0 evet uyuması güzel uyudukça gelişiyorlar ama doktor bile 6 saat sonra uyandırman lazım diyor bizimki bana misin demiyor
Metesmom O aylarda bir bebek 7-8 saat beslenmeden uyuyabilir. Özellikle kilosu normal sınırlardaysa hiç dert etmeyin bırakın uyusun siz de dinlenin :)
aysmaa4 badekuzeyguneyldz inşallah sizin bebeğiniz de geceleri huzurla uyur 🙏🥰 ama bizim ki aşırı uyuyor😂
oylesinebiri__ aysmaa4 maşallah dönem dönem oluyor herhalde benim kide 8 aylık gece 00 dan gündüz 11 kadar uyudu şaşırdım
aysmaa4 Kitsu 😂😂 demeyin öyle doktora danıştım kilosu yerinde ama gece 1 kere bile olsa beslemem gerektiğini söylüyor kaldırsam da uyanmıyor
aysmaa4 bidebayilistersenferiya sinirinizi bozmak istemem ama gece uyumayan bebek ne kadar sizi yoruyorsa beni de uyuduğu için üzüyor yani tabiiki uyusun ama 8 saat de bence çok fazla gece 1 kere bile olsa beslemem gerekiyor 🥺
mysohn7 Uykuya geçiş saati çok geç değil mi ayına göre en geç 8de gece uykusuna geçmeli sabah 6-7 arasıda güne başlamalı
aysmaa4 mysohn7 yavaş yavaş erkene çekmeye başladım zaten en geç 10 da uyuyor 10 da uyuduğu günler 8 de kalkıypr dün 8 buçukta uyudu bu sabah 6.50 de uyandı mesela