milletsanakanalizemiolacak Maviibeyazzz Kemikli et koydum ocağa yanına sebzeli bulgur yaparım diyorum buzluğu boşaltmaya başladım kurban geliyor yine döndük ağır yemeklere
Maviibeyazzz papatya__ Elfgrn goldengate ikibaloglanannesi canan6668 byzyldz uykusuzanne__ hellobeybi milletsanakanalizemiolacak selamunkavlen bakkalemzigi forumgurmesi tugces09 Yemek olunca nasıl hepiniz yazdınız ama 😂😂
selamunkavlen Maviibeyazzz bugün geçiştiresin var patates salatası olabilir yanına salatalık domates zeytin çay .
ygtzynp Maviibeyazzz kabak dolması taze fasulye yanına salata yada cacık yaparım bide vişneli çikolatalı muffin yaptım
milletsanakanalizemiolacak Maviibeyazzz Maalesef hiç gitmiyor canım ama derin dondurucumu bosaltmam lazım kurbana lazım 😭
ygtzynp Maviibeyazzz 2 yumurta 1 çay bardağı şeker yarım çay bardağı süt yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kakao 1 su bardağı un(ben genelde az daha fazla kullanıyorum) 1 kabartma tozu 1 vanilya üstü için ne istersen süsle 😘 bu ölçüyle 12 muffin çıkıyor
Beyninizikullanmakucretsizdir Maviibeyazzz kelle paça ve işkembe dolması annemle kardeşimle bu işe giriştik 😁
betul97_ Maviibeyazzz Yayla çorbası, tantuni yanına içecek birde hem hafif hem soğuk olsun diye muhallebili tatlı
milletsanakanalizemiolacak bakkalemzigi aa yarın yapayım bunu içine bezelye de koyuyor musunuz yoksa sade mısır mı
bakkalemzigi Maviibeyazzz mutlaka deneyin çok lezzetli oluyor özellikle mısır şokun inci markası favorim