susamtanem_ Kızlar son zamanlarda çok kene vakası oldu çok endişeliyim köy şehir fark etmez her yerde varmış bir kaç kişi vefat etti parka çıkasım gelmiyor artık psikolojim bozuldu
cnhavva susamtanem_ evet biz sitede oturuyoruz ama etrafimiz boş yeşillik sitenin icinde besledigimiz kedilere bile birsuru kene yapismisti gecen sene annemlerin bahceye giderken de bi suratim elim acik kaliyo heralde coraplari bile çekiyorum bi yerden bisey girmesin diye
mamacitaa_ susamtanem_ geçen hafta arkadaşım kedisini bebeğini filan evin önüne çıkarmış da kediye kene yapismis kocası çıkarmış atmış.
susamtanem_ elifozkan çok fazla varmış bu sene Sivas’ta tokatta her yerde şehirde de yani burda yaban hayvanı yok bir şey yok nasıl oluyor nerden geliyor parka çıkmaktan yeşillik görmekten korkuyorum iki gündür
Glcntna susamtanem_ geçen sene ben kullandım sivrisineklerde işe yaramıştı yeşillik yerlerdede kullandım ama ben genelde öyle yerlerde uzun giydiriyorum.
brvnkr susamtanem_ genelde koyunlarda keçilerde oluyor bız. Küçükken bızım. Koyunlarımız vardı Bı Ara sırtıma yapişmiştı Çok korkmuştum
beybat2023 susamtanem_ tam da Sivas a tayınımız çıktı ve cok fazlaymış acaba sivenonun böcek kovucusınun faydası olur mu ya
susamtanem_ beybat2023 hiç bilmiyorum bende onu alıcam evet Sivas’ta çok varmış ben kocaelideyim ama yine de içime dert oldu evde bile rahat edemiyorum şuan