kirmizibalikbeachte utkummm 7 aylık olmak üzere normalde sabah 7-7 buçuk gibi kalkardı. Ay 2 gündür 5 buçuk 6da kalkıyor, gözlerim zor açılıyor hele bugün tek gözüm kapalı geziyorum 🥲
Fatmagul6543 utkummm var var😂 öğleye kadar uyuyoruz 4 yasinda ama 2 yaşından beri böyle küçükken neler çekmiştim ama sorma gazli bir bebekti surekli ağlardı gece gündüz uyku nedir bilmezdim ölü gibiydim resmen😂
utkummm Fatmagul6543 ay bana umut oldunuz 7 ay gaz sancisi cektik yasina kadar saat basi uyaniyordu sabaha kadar 10 15 kere odasini ayirdim gece beslenmesini kestim oyle anca biraz duzeje girdi ama gece uykusunu az yapiyo iste erken uyanmasa keske de bakalim belki bizimkide 2 yasa dogru duzelir suan 16 aylik
ecem16600 utkummm 6. Aya girmek üzere sabah 6-7 arası uyanıyor akşamda 8-9 arası uyuyor 1 haftadır böyleyiz umarım devam eder
sencokbiliyon utkummm Genelde 6 da ayaktayız. Bugün 5 40da kalktık. Uyuması için zorlamıyorum, çünkü hafta içi 5 gün ben de işe gidiyorum. Bebeğimi de bakıcıya bırakıyorum. Geç uyanıyor olsa çok zorlanırdık
Fatmagul6543 utkummm zamanla hersey düzene giriyor şimdi zorla bile uyandirdigim oluyor büyüdükçe düzene girer 😊
Pamukhanim_ utkummm benimkinin odasında karartma perde var karanlık ona rağmen 5 te uyanıyor bebeklerin biyolojik saatleri varmış demekki bizimde 5 yani
Pamukhanim_ utkummm benimkinin odasında karartma perde var karanlık ona rağmen 5 te uyanıyor bebeklerin biyolojik saatleri varmış demekki bizimde 5 yani bazen dönüyor dün geri uyudu 7 de uyandı böyle oluncada ilk gündüz uykusu sanıyor son uykuyu uymuyor
momiss utkummm değişiyor çok öyle sayılmaz aslında bı uyanıyor 1 saat ayaktayız bı uyanıyor yarım saat öyle