Hayallerhayatolsa Kaç kez başladım bıraktım bilmiyorum Nasıl karar verdiniz Canım sıkıldı.yiyorum üzüldüm yiyorum 🙄
niloyaaa Hayallerhayatolsa eski kıyafetlerime girebilmek için diyet değil sağlıklı beslenmeye karar verdim paketli ürün kullanmıyorum akşam 7 den sonra bişey yemiyorum birde arada yürüyüş yapınca gayette güzel oluyo
yildizmom-2023 Hayallerhayatolsa bende başlıyorum bı sure sonra bırakıyorum . kendine hakim olamiyorsan en iyisi diyetisyen eşliğinde kilo. vermek çünkü sizi takip eden biri var. diğer türlü aman nasıl olsa başka zaman yine başlarım diyip bırakıyoruz
zehrazeynep34 İlk kızımda kaynanam sen de ne çok kilo aldın demişti öyle dank etti iyi de etti aslında bir motive başladım 6 ayda 20 kilo verdim.44 bedenden 36 bedene indim.Şimdi de hedefim 16 kilo vermek,ikisi gitti 14 kaldı 🙏🏻
minisinannecigi Sadece tatlıyi kestim her gün 30 40.dk eliptik yapmaya çalışıyorum anca bu şekilde kilo verebildim
Hayallerhayatolsa oylesinebiri__ ay oda daha zor sanki kilo almak iştah olmayınca yemekte yenmiyor zorla yemekmhic yenmşyot
poyrazannesiiii Eger kendini tutamıyorsan en azından bazı değişiklikler yapa bilirsin akşam 7 den sonra hic bişey yeme mesela cok acıkırsan salatalık ye . Yemek istediğini ye ama ekmek yeme ben ekmek kesip istediğimi yiyerek tabı akşam 7 den sonra hiç bişey yemeyerek birde leslie yaparak kilo vermiştim
[silindi] Hayallerhayatolsa Hiç bir kıyafetime sığamadığım da. Giydiğim şeyler bana yakışmadığın da. Her gören kilo almışsın, dediğinde. Artık başlamam gerektiğine kanaat getirdim.
Hayallerhayatolsa [silindi] ya bende öyle herkes üzerime geliyor nasıl başarsam bilmiyorum 🤷♀️ Sinirden aglıyorum
elisa2705 Hayallerhayatolsa Bi yazı okumuştum ya ‘en çokta çocuğum yarın bigün okula başladığında akran zorbalıgına maruz kalmasın diye onun için zayıfladım demişti o söz beni çok etkilemişti o gazla verdim 17kg 🙄🙂↔️
Hayallerhayatolsa elisa2705 ooo helalmolsun herkesin başlamak için bir kafa ihtiyacınolmul Benim eşim çok üzerime geliyor ve yapmıyorum
[silindi] Hayallerhayatolsa boyum 165 en çok emzirme döneminde gördüğüm 64 kiloyu gördüm hayatımda. Hep ortalama 56-57 civarıyımdır. Aslında inanılmaz kilo almaya müsait yapım var ama diyeti yaşam felsefesi yaptım o sayede oluyor. Yani saldım tam saldım yok bugün saldım mı yarın yemicem bu hafta saldım mı haftaya diyetteyim. O ne 3 kilo mu almışım, onu verene kadar yemem gibi gibi
Hayallerhayatolsa [silindi] [silindi] çok ideal kilosun tatlım çokta kasmak sağlıklıysan Benim artık nefesim daralıyır