Blackcloud gizememre Günaydın canım bende suyumla eşlik edeyim kalkalı yarım saat falan oldu. Kahvaltı yapmadım henüz.
Hemdem__ gizememre Günaydın afiyet olsun bende devam ediyorum son 5 kilom kaldı 🥰😊 Yarım saat önce yedim 😋
twobabymom_ gizememre Helal olsun canım benim Benim tabak bu şekilde çok diyet sayılmaz süt yaptığı için 1 yemek kaşığı tahin içine biraz pekmez ekliyorum tahini tek yiyemiyorum 🤣 Bak yumurta var ya domates yok benim tabakta🤣
barbiee_ gizememre gizoşum günaydııınnn😍 ben daha yeni uyandım yine shakdjsk Ya bu çocuk 2 haftadır gece 4de kalkıyor ve birdaha uyumuyor 2 yaşına girmesine az kaldı acaba ondan mı
gizememre barbiee_ 2 yaş sendromu diye bir şey varmış aşkım inşallah onunla alakalı değildir 🥹 kız kalktım temizliğe başladım mutfak ve oturma odasını hallettim şimdi bir dinlenme kahvesi içip devam edeceğim😂
gizememre twobabymom_ hhahahhahah valla yok domates 😂 afiyet olsun bebeğim bol sütler olsun bebişe🥰 bence harika bir tabak olmuş
barbiee_ gizememre misss ellerine sağlık aşkım bende dün kapıları falan sildim yarın mutfak temizleyeceğim. Ay heralde o sendroma girdik biz uykuları ne güzel düzenliydi gece kalkıyor uyumuyor yarabbim
gizememre barbiee_ yaz temizliği 💃🏻💃🏻 2 yaş biraz zor oluyormuş kuzum inşallah eski düzenine döner hemencecik 🥹
tgcyi gizememre alarm gibi 5:30-6:00 dedin mi kalkiyor bu cocuk uyutuyorum bazen uyuyor bazen uyumuyor🤦🏻♀️