eleftwins Kızlar ben çocuklarımı mamadan kestim süte alıştırmak istiyorum ama sade süt içmiyorlar kakaolu muzlu vs sütün tadını sevdiler acaba kakaolu çilekli süt boy uzamasına kemik gelişimine sade süt kadar etkili olur mu bilen var mı
nnoktaa eleftwins hazır sütler katkı maddesinden ibaret. 1.5 yaş hazır süt için çok erken bir yaştır. Faydasından çok zararı olur. Tahin sütü yapabilirsiniz. İçini siz meyve vs ile tatlandırabilirsiniz.
kimbumadam eleftwins Sade sütün de öyle bir etkisi yok.. Aksine zararı var🌸 Kefir içirebilirsiniz Yoğurt ve peynirden yeterince kalsiyum alıyorlar. Bir de bir alışkanlığı bırakmışken diğerine geçmeyin yemek yesinler
organikirmik eleftwins sütün de öyle bi faydası olduğuna inanmıyorum ben ya, artık sindiremediğimizi de söylüyor çoğu uzman zaten. Hiç alıştırmasanız da bi şey kaybetmezsiniz
3kedili2bebekli eleftwins su an bebeginizin gelişimine sütün hiç bir faydası yok ayran kefir daha çok fayda sağlar süt hem diş curuklerine hemde istahsizliga kansızlığa sebep olur bir de ne gerek var yeni bir alışkanlığa hep uğraş bunlar onu biraktirmasi var bir de bosverin