organikirmik Hanımlar selam. Yoğurt ve sebze tadımlarıyla başladım, meyveye ve oradan da peynire geçicem. Doktorum beyaz peynir önerdi ek gıdada. Ama olgunlaştırılmış mı taze beyaz peynir mi karar veremedim. Hangisi daha uygun?
mamabear_ organikirmik ben lor, mozarella ve labne veriyorum. Beyaz peynir tuzlu geliyor bana bebek için hiç vermedim daha kızım 10 aylık
Eylul301023 organikirmik ilk başta lor kullanmistim bebekler öyle yiyor diye ama doktorum normal tuzsuz peynir demişti
organikirmik momas lor önermiyor doktorum bazı doktorlar artık lor yerine beyaz peynir öneriyorlar. Süt kesiği olduğu için
organikirmik mamabear_ labne de önermedi 🥲 bence labneyi hazır alacağımı düşündü artık peynirleri karıştırıyolar dedi ama evde yapılanı verebilirim bence. Beyaz peyniri suda beklet geceden demişti
Pamukhanim_ organikirmik sütaş süzme peynir tuz oranı düşük instagramda bir doktor söylemişti ben suda bekletip veriyorum
Pamukhanim_ organikirmik aman evde labne yapmak içinde süzme peynir kullanman gerekiyor ya beyaz peynirlerin tuz oranı yüksek her doktor farklı bişey söylüyor ne yiyecek bu çocuklar acaba
nnoktaa organikirmik tuzsuz keçi peyniri verdim ben o dönemlerde. Tuzu varsa geceden suda bekletebilirsiniz. Daha sonra kendim yaptım peyniri keçi sütünden.
kimbumadam organikirmik Migros şarküteri kısmından tuzsuz beyaz peynir diyin Yapısı kıvam olarak kaşar gibi bebeğiniz de sevicektir. Dediğiniz gibi lor labne çok faydalı değil Hele ki evde süt kesiğinden yapılan🙈
Themom_ organikirmik Süt loru ve labne vermiştim ilk ek gıda zamanlarında yaklaşık 11 aya kadar sonra çeçil, ezine peyniri vs ekledim artık her şeyi yiyor zaten 25 aylık