Kızlar merhaba bebişimi uyuturken biraz ishal hakkında bir şeyler okudum da size de sormak danışmak istiyorum bebeğim 1 ay 22 gümşük oldu vir iki gece gaz sancısıyla uğraştık baya bir uyutmadı hata ılık duş masaj aldırıp yatırdım hatta akbaşlı diye bir ot var kendimde içtim ona da vir çay kaşığı verdim zararı olmadığını okudum baya kv de diğer torunlarına da verdiğini felan söyledi her neyse o şekilde uyuttum bir iki gece sonra sabahları normal kakasını yapardı bir iki kere ayrı günlerde baya kaka yapar ama sıvı ve pütürlü normal kakalı olurdu ama bir daha olmazdı bu ishal mi oluyor anlamadım ben hemen sıçtığını anlayıp değiştiriyorum pişik olmasın diye yoksa hemen altını değiştiğim içinmi sıvılı oluyor anlamadım bazende kakasımı yaptığında bezinde işemiş gibi sarı yaygın leke oluyor yani bezi emiyor aslında ama bir kaç defa yaşadım bunu çoğunlukta evin içi sıcak ayakları açık değil karnı değil patikle uyuturum genelde normal mi peki nu yine doktoruma sorucam ama gece gece aklıma takıldı ishal olurda anlayamam diye de tedirgin oldum ilk anneliğim o yüzden size sormak istedim kusma yok ateş yok sadece çok gaz sancısı yaşadığı zaman oluyor acaba bir anda bağırsağı boşalttığı için mi ki havalarda sıcak daha ne kadar sıcak tutmalıyım çocuğu bilmiyorum vücudu sonra isilik olluyor sıcaktan yaz ayında nasıl baş ediliyor böyle terlerse hasta olur sıcakta hasta eder kafam karıştı iyice