Canss3535 Var mı aynı ayda olan anneler? Kızlar kafayı yemek üzereyim saat 4 asla uyumuyor canı yanıyor gibi ağlıyor gaz mı atak mı dismi ne zamana kadar böyle ;(((
mirahmet Canss3535 dün saatlerce ağladı bende onunla ağladım en son.Zor mu evet zor bunu yaşan bilir kim ne derse desin hele de tek bakıyorsanız hele de ailen uzaktaysa hepsi bir oluyor Allah sabır güç kuvvet versin bize ne diyeyim 🌸
basak1336 Canss3535 Bizimde öyle 4. Ayından beri böyle sürekli eli ağzında ne bulsa ağzına götürüyor kaşıyor 🥲zeytinyağı karanfil denediniz mi sanki biraz rahatlatıyor. Tetagil aldım ama hiç iyi gelmedi kızıma
Canss3535 basak1336 az carpol verdim daldi gibi. Dis muhtemelen de her defasında nasıl carpol verim :(
basak1336 Canss3535 çok zorda kalmadıkça verme canım biliyorum çok zor hem senin hem onun için ama sabret inan yalnız değilsin
buseviim Canss3535 diş muhtemelen çıkana kadar rahat bırakmıyor maalesef. Calpol yerine 4 5 karanfili ezin az zeytinyağı koyun 2 gün dolapta bekletin sonra soğuk soğuk dış etlerine sürün iyi geliyor
Canss3535 buseviim bizde etki etmiyor malesef teşekkür ederim yinede. Evet vermiyorum carpol vermemem gerekiyor yani😑
Canss3535 mirahmet ay amin gercekten çok teşekkür ederim 🌸 cümlemize sabırlar diliyorum🙏 ilk kızımda da gazdan çok cektim 😞
Esrasss 11 aylik nedense ukusunun 8cinde durup duruo agliyor kalkiyor uykuya direnigor istemiyor uyumak 🥲