anne1412 Kızlar 2 buçuk aylık bebeğimin saç derisinde ve kaşlarında konaklar var nasıl geçer deneyimlerinizi paylaşırmısınız
neslihanada anne1412 canım duşa girmeden önce hakiki zeytinyağı sür beklesin sonra ince bi tarakla tara sonra duşa sok 2 kere yaptım daha çıkmadı
feyzanuur anne1412 bebeğimin temiz içerikli vücut yağını (incia) saçına sürüp parmak uçlarımla okşayarak biraz beklettim, sonra banyo yaptırdım iki seferde geçti. kaşlarına hiç müdahale etmedim onlar kendiliğinden geçti
organikirmik anne1412 zeytinyağı da denedim ama hindistan cevizi yağı daha iyi oldu. Sürüp beklettim sonra taradım konak tarağıyla, oradan da cup banyo
faac anne1412 mustela köpük konak önleyici bebek şampuanı ve konak önleyici kremi zeytinyağından yardım aldım ama bitmiyordu zeytinyağı ile mustelanın bu iki ürünümüzle 1 defada geçti kesinlikle alın çok çok memnun kaldım
smileylaylom Zeytinyağ ya da Hindistan cevizi yağı sürüp biraz bekletip konak tarağı ile saç yönünün tersine tarayın geçiyor.
aycanbebek Ben her banyodan önce biraz zeytinyağıyla yumuşatıp sonra ecowellin bebek şampuanıyla güzelce yıkıyordum birkaç hafta içinde bayağı toparladı içeriği temiz olduğu için içim de rahattı tavsiye ederim mutlaka bir dene