meloni Kızlar bebeğim 2.5 aylık ve başını kaldırmaya başladı ellerinden tuttuğumda kendini kaldırıyor oturur pozisyona getiriyor ama ben tutmuyorum o pozisyonda ne zaman oturtmaya başlayabilirim?
birerkekbirkizannesii meloni doktorum 4. Ay kontrolünde oturtma hıc bır sekılde yok dedı 5. Aydan ıtıbaren ıstedıfı kadar otursun dedı
meloni denizalismom belli bir süresi var mı peki 5 dk oturtun sonra dinlendirin vs gibisinden omurgasına bel kemiğine vs zararı olur mu?
bebemiz meloni 3 buçuk aylık kontrolde doktorumuz kucağınızda kısa süreli 2-3 dk günde birkaç kez tam dik olmayacak şekilde canlı destekle oturtabilirsiniz demişti. 5 buçuk aylıkken de yaatıklarla oturtabilirsiniz istediği kadar demişti
mamado meloni günde yarım saat dik, yarım saat kadar eğik oturttuk da zaten bebek sinyal veriyor yorulunca öne doğru düşüyor istemsiz, onu takip edersiniz
ArasMom_ Aynı sizin gibiydim 2.5 aylık falan beline destek vererek kucağımda hafif oturur pozisyonda oturttum 3 aylıkken biraz daha 3.5 aylıkken kucağımda oturuyordu şuan 4.5 aylık kucağımda koltukta vs destekli oturuyor ama desteksiz için çok çok erken
babyandmom_ meloni Başını kaldırmaya çalıştığından bu yana destekli oturttuyorum. Yatırdığım dakika çığlık çığlığa ağlıyordu çünkü