Can2808 İyi akşamlar biz 3 gün önce sünet olduk ve sargı bezi baya acildi ucunda kaldi sizce sünnet süreci nasil geçiyor nelere dikkat etmeliyim lütfen dönüş yapın bilginize ihtiyacım var
Seryy_ Can2808 benim oğlum sünnet olalı çok oldu ama, bezinin içine bardak koydurmuştu doktor antibiyotik krem sürüyorduk sonra normal şekilde bağlıyordu. Sargı bezi koymamıştık hiç.
byzyldz Can2808 sargı bezini çıkartmanız gerektiğini söylememiş miydi 3 gün çok uzun olmuş bence bizimki akşam oldu sünnet doktor sabaha sargıyı çıkart demişti serum suyu dökerek çıkarttım kremini sürüp bir beden büyük beze karton bardak koyup kapattım kaka yapmadığı sürece de altınj değişmedim hiç
annekadin21 Can2808 ben bardakta koymadım. Bezini 5 6 saatte bir değiştirdim.bol kantaron yagi sürdüm bide doktor krem vermsiti 10 gün kullan diye okdr
Can2808 byzyldz zeytinyağı ve kantıron yagi sür bezi düşücek dedi 5 gün sonra düş dedi bize ve krem verdi bezi düşünce sür diye
eluise26 Bizimde bugün 3. gunumuz sargi bezi falan koymadik bardakla kapattik her alt degistirmede kantaron yagi doktuk doktorumuz öyle söyledi kaka degmemesine dikkat ettik bugunde banyo yaptirdik gayet guzel ilerliyor süreç