perla_ Benim sarma tarifi isterler çok kolay olmasına rağmen yiyen herkes sorar nasıl yaptın ne koydun içine
Seryy_ perla_ genelde keklerimi tatlılarımı sorarlar ama normal bildiğimiz şeyler aslında 😂 el lezzeti değişik geliyor belkide 🥲
[silindi] perla_ ofise ıslak kek götürmüştüm herkes tarifini istedi halbuki şekerli vanilin koymayı unutmuşum 🤦🏻♀️ biberli ekmeğimin de tarifi çok isteniyor
aydanur_98 perla_ valla kimsenin bişe istediği yok ama rast gele bir çikolatalı brcam pastasina denk geldim bırakamıyorum bugün akşam da yapacaktım eşim çikolatayı unutmuş diye gıcık oldum yarın akşama kaldı 🤤🤤
adasmummy perla_ patates salatası😂 salatayı yaparken havucu rendeleyip sarımsakla yağda soteleyin ve salatanızı öyle yapın çok lezzetli oluyor ❤️ çok şey eklemektense dereotu turşu mor soğan yeterli oluyor ❤️
EsilaMiracAyazEren_Moms perla_ ekşili yaprak sarma tarifimi ve fırında makarna tarifimi isterler genelde
aybarsinannesi1107 perla_ Yazanlar tarifini de yazsa keşke 🤣 benimde şehriye salatası ve kahveli çaylı kurabiyenin tarifini isterlee genelde
asbet perla_ tavuklu içli köftem kıyma yerine içine tavuk kıymasıyla yaparım. Kısır tarifi. Patates oturtma , kavurma , domatesli pirinç pilavım, tas kebabı falan hep tariflerim istenir 😂