talhamamy Bebeğim 9 aylık 6 tane dişi var siveno diş macunu aldım ama üstünde yutulmamalı yazıyor çocuk illa ki yutacak siz ne yapıyorsunuz başka marka mı almayalıyım
beyzzsenturkk_ talhamamy 1,5 yasında başladı ama sık değildi 2 yasında sık sık fırçalamaya başladı su an 28 aylık her akşam sabah fırcalıyor gratisten splat pembe fırça ve rocs macun aldım
adasmummy talhamamy Bonny tiny diye bi marka var kolostrumlu diş jeli diye geçiyor ona bakabilirsiniz. Takip ettiğim iki doktor da onu önermişti
Nkrdnzzz talhamamy ilk dişi çıktığı andan itibaren fırcalayın diyo doktorlar zaten. Sadece dis macunu için 2 yas .
[silindi] adasmummy kolostrumlu diyince bana anlık şok geldi nasıl yaa diye araştırdım içindeki inek kolostrumuymuş 😮💨
adasmummy talhamamy bilmiyorum onu trednyolda var yorumlarda hep doktor tarafından önerildiği yazıyor ama siz inceleyin
beyzzsenturkk_ talhamamy temiz içerikli kızım genelde yutuyor ağız çalkalamayı bilmiyor suyu ağzına alsa bile yutuyor tükürmüyor
damlaozzz talhamamy 10 aylık 4 dişi var dişleri çıktığından beri geceleri yatmadan önce macunsuz silikon fırçayla fırçalıyorum
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU talhamamy 2 yaşa kadar diş macunu önermiyorlar diye biliyorum ben sadece kuru fırçalama yapıyorum
canmanayvesuyu talhamamy 9 aylık 7 dişi var silikon parmak fırçayla fırçalıyorum ama ne kadar etkin oluyor emin değilim. Doktorumuz fırça ve macuna geçebilirsiniz dedi ama bilemedim macun olur mu
Ballilokmam11 talhamamy ek gıdaya geçtik parmak fırça ile başladık yaşına girince dr jackn Jill dis macunu ve fırçası kullanıyoruz
KLORAK talhamamy 1 dişi çıkar çıkmaz su ile başladık 16-17 aylıkken macyna geçtik ama ben doğduğundan beri kucagımdayken fırçalıyordum dişlerimi hiç yutmadı çabuk ögrendi, şuan gargara yapıp tükürüyor 25 aylık