Angelmom303 Kizlar 55 günlük bebeğim hunharca uykuya direniyor sabah 5ten beri suan saat aksam 8.30 toplam 2 saat uyudu onu da 5 uykuda uyudu. Sürekli ağlıyor asla uykuya dalamıyor ne yapacagimi şaşırdım doktora mi gotursem napsam
babyandmom_ Angelmom303 Ben bunun çözümünü gündüz uykularını oturtarak buldum. 2-3 saatte bir mutlaka 10 dakika da olsa uyutmaya çalıştım. Sonra sonra oturdu bu düzen. Geceleri de duşunu aldırıyorum loş ışıkta üzerini giydiriyorum emziriyorum o o arada uyuyakalıyor
momas Angelmom303 hastane hiçbir şey yapmaz bacım öncelikle onu geç. Bebek bu bir derdi olmasa ağlamaz. Aç mı altı temiz mi? Genelde gazı oluyor damlası var mı? Belki de koliktir ? Yani doktor neden geldin der sana…
hermione_granger Angelmom303 gaz damlaları bazı bebeklerde daha çok karın ağrısına sebep olabiliyor bence benim bebeğimde ilk zamanlarda damla kullandım gazı var diye ama çocuk daha çok ıkınıyor ve uykuya geçemiyordu damlaları bırakıp banyo yaptırıp gaz masajları yapıyordum daha sağlıklı uyuyordu hastaneye gitseniz birşey yapmazlar
gunesumay05 Merhaba benim bebeğimde öyleydi evet hava sucak ama kundak yapın uyaranlar varaa eb aza indirin ve muhtemelen gazı var