History_teacher Arkadaşlar bebegim 14 aylık Perşembe günü menenjit aşısının ilk dozu yapıldı.dünden beri ateşi var ama geceden beri baya var.. bilmiyorum aşıdan mı dişten mı ya da üşüttü mü?ateşini nasıl düşürebilirim bilgisi olan yardım lütfen
Mubu81 History_teacher kasıklarına ıslak havlu koyabilirsin birde paronox fitil at iner ateşi üstünüde ince giydir
Aselzhr History_teacher Canım bence doktora götürün şimdi dünden beri ateşi varsa Allah korusun havale fln gecirir
Bsrumt55 History_teacher geçmiş olsun ılık düş aldırın 30 derece falan olsun su kafasini yıkamayın düşmezse ateş düşürücü verip sabah mutlaka doktora goturun
History_teacher Paranox fitil var almıştım ama hiç kullanmadim kullanmaya da korkuyorum.hastaneye götürmek istemedim daha önce götürmüştüm daha çok hasta ettiler çocuğumu bir serumu bile takamamisrlardi
Mubu81 History_teacher ateşten daha korkmalısın paronox fitilin yarısını versen iyi olur çocukta rahatlar ateşin şakası yok
Tugceeeee12345 History_teacher ölçün ateşini bakalım ben eğer 37.5 falansa normal biraz ateş sürücü veriniz ama daha da yükselip düşmezse o zaman evde tutmayın bence hemen hastaneye
History_teacher Mubu81 çok teşekkür ederim fitili koymadığım için daha önce yapamazsam diye korkmuştum şimdi koydum ateşin düşmesini bekliyorum
History_teacher Mubu81 Mubu81 acile gittik canım iğne yaptılar muhtemelen dis dediler ama ben yine de menenjit aşısına yordum diğer dozları yaptirmicam sanki sorduğun için çok teşekkür ederim ☺️
MuhammedAmine History_teacher dolven şurup verebilirsin . Ama önce ateşin sebebini bilmek lazım geçmeyen ateş iyi değil havale geçirebilir Rabbim korusun
History_teacher MuhammedAmine dolven iburamin fitil aralıklarla hepsini denedim geçmedi maalesef en son hastanede de iğne yaptılar o düşürdü