14Mart Minik bir yara var göğsümde ama içi iltihaplı. Oğlum da inadına hep o göğsümü istiyor. Canım çıkıyor acıdan. Nasil geçer Allah rızası için yardım.
patlakprezervatif Bileniniz var mı @cLearQueen @Kitsu @[silindi] @Valide-Ayse-Hafsa-Sultan @3kedili2bebekli
Kitsu patlakprezervatif kuzum benimde öyleydi emzirmeden önce iltihabı sıkıp öyle emziriyordum. Sürdüğüm hicbirsey iyi gelmiyordu. Hele ki pamuklu bez koymak gibi bir hata yaptım iltihap donuyordu kabuk gibi soyuluyordu. Genel cerrahi ye gittim ultrasonla baktı iceride enfeksiyon yokmuş hiç bir şey sürme dedi. Sadece genişçe bir kapakla kapattım emzirmeden önce kendi sütumu sürdüm düzeldi. Şimdi yara tamamen kapalı
3kedili2bebekli patlakprezervatif eczaneye gidip iltihap için bir krem var adını hatırlamıyorum ama söyleyince veriyorlar onu birnde kendi sütünüzü şurup açıkta bekleyin gerçekten iyi geliyor
sltny 14Mart garmastan pomad al sür, bir sonraki emzirmede iyileştiğini göre eksin. Sihir gibi bişey krem. Bende çok çektim yaradan. Paraya kıyıp almamıştım. Sonra kendime ne kadar da kızmıştım
14Mart sltny internette bende o merhemi gördüm bugün alicam inşallah. Emzirmeyince iyilesecek gibi ama işte oğlumda inadına o memeyi istiyor
patlakprezervatif Kitsu teşekkür ederim. Postu açan ben değilim aklıma geleni etiketledim ☺️ okusun sorularını sorsun inşaallah şifasını da bulsun ❤️