sumeyye_emre Mesela bizim köydeki tuhaf lakaplar Samırsak Dolma Patırık 😂 Keş Daha çok var aklıma geldikçe düzenlerim 😅
Kalimbanne sumeyye_emre bidon Fatma 🤣 çok kilolu diye kadına öyle diyorlardı 🫠 diğerlerini hatırlamıyorum
[silindi] sumeyye_emre Çakır teyze, kadının orijinal adını herkesin unuttuğuna eminim. Deli Nazmiye, çantası ile dolaşan kadınmış. Tuvalete bile onunla gidermiş. Culuk gülten, hocasına çişim geldim diyeceğine culuğum geldi demiş. Ondan beri öyle kalmış adı 😂😂
Elfgrn sumeyye_emre Bunlar iyi olanlar 🤣🤣 Ay bir kere adama unuttum da lakabıyla seslendim beni bir gör daha küçük tabi 🤣🤣 Got memet abi diye 🤣🤣
binnur37 sumeyye_emre Ağzı açık Göt ali Şapırama Koca bacak 🤣🤣 Meşhur sözümüzde ; vurdummu aşurun bağa bağıyoğmu sen 🤣🤣🤣
2020-2023 sumeyye_emre dedemin lakabı karınca çok çalışkanmış en büyük amcamın ceyar diğer amcamın şappur 😂
sumeyye_emre 2020-2023 ahahah 😂 karınca dede diye mi sesleniyodun benim diğer dedemin lakabıda alaydır köyde beni görenler kimin torunusun dediğinde alayın diyodum 😅 alayınızın gibi oluyo biraz