cikolatahurma berk58 alla alla neden ki ben hep ayrı günlerde izledim hep yarım kalıyordu çıkış yapiyodum ama yine sayıldı bugün bitti hatta
cikolatahurma tgcyi çok kısa sesler video değil bunları günlere yayıp yapabilirsiniz ben öyle yaptım ve sesi kısıp arka planda açmıştım bugün bitti yoksa oturup saatlerce dinleyemezdim
cikolatahurma tgcyi yok ya ben baya oldu çünkü sıkılıyordum birakiyrdum parça parça izledim daha yeni bugün bitti başvurdum bakalım ne zaman gelicek
findiginannesi_ cikolatahurma Canım kitaplar sana gelmiyor sen sayfada belirtilen adresteki yapı kredi bankasına gidip alıyorsun
findiginannesi_ BARTUMOM Merhabana eğitim seti talep et yerine tekrar tıklayınca set alacağınız alana yönlendiriyor ordan ilk çocuğunuzun adını silip diğer çocuğunuzun adını ekleyebilirsiniz ilerleyin öylece ben öyle yapmıştım 🌸
BARTUMOM findiginannesi_ çok sağolun yaptım oldu bende diğer çocuğum için eşimin telefondan izleyecektim iyi oldu postunuzu görmek
cikolatahurma findiginannesi_ ama bana adresinize uygun banka yok dedi gönderiniz arasla olacak yazıyordu
findiginannesi_ tgcyi Evet izledim öyle çok uzun videolar değildi zaten 1 dk video bile vardı en uzunu 10 dk sadece bazen sesli bazen sessiz modda izledim bitti hemen 1 günde biterdi de siteye girmek zor oluyor arada
findiginannesi_ cikolatahurma Merhaba farklı hesapla yapmadım tekrardan eğitim seti talep et butonuna tıklayın çocuğunuzun ismini yazdığınız yerden onun adını silin diğer çocuğunuzun adını girin ve ilerleyin ben öyle yapmıştım 🌸
carpediem___ findiginannesi_ tamamladım bugün videoları bakalım belirtilen tarihte gidip şubeden alcam
findiginannesi_ carpediem___ Belirtilen tarihte gitmenize gerek yok istediğiniz zaman gidip alabilirsiniz 😍hadi hayırlı olsun
carpediem___ findiginannesi_ yaa bugün gideyim o Zaman çok teşekkür ederim 🙏🏻0-3 yaşta ne çıkıyor 3-6da neler var
findiginannesi_ cikolatahurma Yapı kredi olmayan ilçelerde gönderim yapıyorlarmış ama henüz denk gelmedim size de gelince. Haber edin olurmu 🌸
findiginannesi_ carpediem___ 0-3 de 1-2 hikaye kitabı vardı ve siyah beyaz hayvanlar ve çıkardığı sesler .3-6 da peluş bir oyuncak 4 hikaye kitabı 2 adet de eğlen öğren kitapları var.